Masuri implementate de Primaria Comunei Apahida pentru combaterea COVID-19

Masuri implementate de Primaria Comunei Apahida pentru combaterea COVID-19

Ca urmare a măsurilor luate la nivel național privind prevenirea răspândirii virusului COVID 19, conducerea Primăriei Apahida a decis să restrângă activitatea cu publicul pentru protejarea populației și a angajaților primăriei.

Locuitorii comunei Apahida care doresc să interacționeze cu instituția primăriei în următoarea perioadă trebuie să țină cont de următoarele aspecte:

- Sunt suspendate toate audiențele publice, sesizările  și solicitările din partea cetățenilor pot fi trimise către primărie prin intermediul emailul la adresa:  apahida_cj@yahoo.com sau telefonic la numărul 0264231777 de asemenea se primesc sesizări prin poștă sau curier. 

Toate documentele se pun în plic și se adresează departamentul sau biroul căruia îi sunt destinate, pe plic vor fi trecute numele, adresa, adresa de email și numărul de telefon al solicitantului. 

Solicitările către departamentul Urbanism se pot face la registratură sau prin poștă curier, de asemenea prin plic închis. 

- Se sistează eliberare adeverințelor pentru APIA și a cererilor unice de plată

Accesul publicului în sediul Primăriei comunei Apahida se va face doar pentru rezolvarea unor probleme urgente, care nu pot fi soluționate în alt mod.

 

Totodata incepand din 30.03.2020 au inceput tratamentele cu substante dezinfectante in Apahida pe strazile
T. Vladimirescu, Crisan, IC Bratianu , Vlad Tepes, Republicii , E .Pascu, Porumbeilor , A. Iancu, Crisan, M. Viteazul , Cimpia, Horea ,Decebal.

Comenteaza