Ştefan Hruşcă colindă Clujul în luna decembrie

Ştefan Hruşcă colindă Clujul în luna decembrie

Celebrele colinde ale lui Ștefan Hrușcă se vor auzi în data de 22 decembrie la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Hruşcă va susţine două reprezentaţii ale concertului său de colinde, în cadrul Turneului Naţional de Colinde - Ştefan Hruşcă 2023, pe 18 decembrie, pe scena Sălii "Ion Caramitru" a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale", potrivit AGERPRES.

Mezzo-soprana Ruxandra Donose va fi invitată în spectacolele din Capitală, care vor avea loc de la orele 17,00 şi 20,00.

Din programul concertului nu vor lipsi colinde precum "Linu-i lin", "Florile dalbe", "Afară ninge liniştit", dar şi "Rugă pentru părinţi".

Pe lângă reprezentaţiile din Bucureşti, turneul va cuprinde concerte pe 11 decembrie, la Opera Naţională Română din Timişoara, 12 decembrie - Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, 13 decembrie - ATP Tech Center din Baia Mare, 14 decembrie - Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, 17 decembrie - Teatrul "Maior Gheorghe Pastia" din Focşani, 19 decembrie - Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov, 20 decembrie - Opera Naţională Română de la Iaşi, 21 decembrie - Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava. 

Comenteaza