Mesajul Vlăduţei Lupău, la botezul fiului său: "Să te rogi, să mulțumești, să fii binecuvântat!"

Mesajul Vlăduţei Lupău, la botezul fiului său: "Să te rogi, să mulțumești, să fii binecuvântat!"

Cântăreața Vlăduţa Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul, pe micuțul Iair. Aceasta a făcut publică o fotografie de familie pe Facebook de la fericitul eveniment, alături de un mesaj pentru cel mic. 

Vlăduța Lupău a devenit mamă pe 6 august, iar fiul ei Iair este o adevărată binecuvântare în familia artistei, mai ales pentru că a fost dorit extrem de mult.

Micuțul Vlăduţei a fost creștinat, iar părinții i-au pregătit un botez cu trei perechi de naşi. Artista a ales ca botezul să aibă loc în timpul săptămânii, deoarece așa puteau fi liberi, atât părinţii, cât şi invitaţii. 


"IAIR, de azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!", a scris cântăreaţa pe Facebook. 

 
În biserica unde a fost botezat copilul, cântăreața și partenerul ei de viață au avut parte de momente emoționante, motiv pentru care au izbucnit în lacrimi.

În doar 15 ore, peste 100.000 de persoane au apreciat mesajul şi fotografia de pe Instagram de la botezul micuţului Iair, iar pe Facebook au fost aproape 80.000.  

Comenteaza