A MURIT Coolio, celebrul rapper, actor și producător muzical. Acesta a încins atmosfera la WeLoveRetro din Cluj-Napoca în 2019

A MURIT Coolio, celebrul rapper, actor și producător muzical. Acesta a încins atmosfera la WeLoveRetro din Cluj-Napoca în 2019

Rapperul a fost găsit mort în casa unui prieten, iar vechiul său manager, Jarel Posey, a confirmat vestea pentru Variety, precizând că Coolio a murit în jurul orei locale 17:00.

Coolio, celebrul rapper, producător de muzică și actor câștigător de Grammy, cunoscut pentru hitul său din 1995 „Gangsta's Paradise”, a murit miercuri la vârsta de 59 de ani.  

Paramedicii au fost chemați într-o casă din Los Angeles pentru o urgență medicală și, la scurt timp după ce au ajuns acolo, au declarat decesul muzicianului. Medicii suspectează că celebrul Coolio a murit după ce ar fi suferit un stop cardiac. Cauza oficială a morții nu a fost încă stabilită oficial.


Surse din rândul forțelor de ordine, citate de TMZ, au afirmat că nu au fost găsite droguri sau accesorii pentru droguri la locul morții lui Coolio . O autopsie și un test toxicologic vor fi efectuate, pentru a determina cauza oficială a morții.

 
Coolio a devenit celebru pe scena rap din Los Angeles în anii '90 când a înregistrat piesa „Gangsta’s Paradise” pentru filmul din 1995 „Dangerous Minds”, cu Michelle Pfeiffer în rol principal. Aceasta a devenit rapid una dintre cele mai populare melodii rap din toate timpurile, ajungând în topul Billboard Hot 100 timp de trei săptămâni și terminând 1995 ca single-ul nr. 1 al acelui an în Statele Unite.

n anul 2019, Coolio a concertat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului We Love Retro, unde petrecăreţii s-au distrat până-n zori, au dansat și au cântat pe cele mai tari hituri ale anilor 90'. 

În 1996, „Gangsta’s Paradise” a fost nominalizat pentru recordul anului și cea mai bună performanță rap solo la Premiile Grammy, Coolio câștigându-l pe ultimul, arată articolul din Variety care anunţă moartea rapperului.  

Comenteaza