Încep lucrările de modernizare a Parcului Central din Apahida. Când va fi gata?

Încep lucrările de modernizare a Parcului Central din Apahida. Când va fi gata?

Primarul Grigore Fati a dat, la sfârșitul săptămânii trecute, ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Parcului Central din Apahida.
 

Proiectul prevede amenajarea spațiilor verzi, construirea de noi căi de acces, dotarea cu echipamente de joacă pentru diferite grupe de vârstă, echipamente fitness, etc.

„Încep lucrările de modernizare a Parcului Central din Apahida!

Săptămâna trecută am dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Parcului Central din Apahida. Lucrările vor fi executate de asocierea formată din RO-VERDE LANDSCAPING S.R.L. și SPORT PLAY SYSTEMS S.R.L. și au o valoare de 2.444.578,12 lei.

Proiectul prevede amenajarea spațiilor verzi, construirea de noi căi de acces, dotarea cu echipamente de joacă pentru diferite grupe de vârstă, echipamente fitness, lucrări de împrejmuire, lucrări de instalații electrice și de apă-canal.

Am agreat cu executanții un grafic accelerat al lucrărilor și ne propunem să finalizăm această investiție în luna mai a anului viitor. Vă rog să fiți înțelegători cu disconfortul care va fi creat de lucrări, știind că la finalizare vom avea un parc etalon în Apahida”, a transmis edilul Grigore Fati.

Comenteaza